Uw partner in finance, risk & compliance

Groeneveld-Recruitment is uw vertrouwde partner voor finance, risk & compliance functies.

Op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde professionals?

Groeneveld-Recruitment is uw vertrouwde partner voor finance, risk & compliance functies. Onze gespecialiseerde consultants werken met focus op zowel de ambities van de professionals als de doelstellingen van opdrachtgevers. Hierdoor maken we matches gebaseerd op wederzijdse doelen en overtuigingen met positieve resultaten. Groeneveld-Recruitment heeft ruime ervaring in bemiddeling, onze consultants hebben jarenlang ervaring in finance, risk & compliance, waardoor ze het klappen van de zweep als geen ander kennen. Ook voor uw bedrijf of organisatie zijn wij dus de sparringpartner die zorgt voor gemotiveerde en getalenteerde professionals voor uw vacatures. Onze professionals maken het verschil in uw organisatie met parate financiële kennis en een ambitieuze instelling; echte Groenevelders!

Onze aanpak:
Het netwerk van Groeneveld-Recruitment bestaat uit een breed scala van ambitieuze professionals; van starters tot ervaren specialisten. Wij denken actief mee over de juiste oplossing. Extra capaciteit nodig voor een project of tijdelijke functie. Behoefte aan specifieke expertise? Dan bent u bij Groeneveld-Recruitment aan het juiste adres. Als opdrachtgever krijgt u dat wat u zoekt en meestal zelfs meer. Onze professionals geven opdrachtgevers een boost. Groenevelders nemen het voortouw en ontzorgen.

De klantvraag centraal:
Aandacht voor onze opdrachtgevers, vaak gaat het om meer dan de eerste vraag. Daar ligt onze uitdaging en daarin ook onze kracht, door kwaliteit te leveren! Voor onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de best passende professional met de juiste kennis, talent en ambitie. We verrassen graag met een passende specialist en juiste persoonlijkheid.

Onze opdrachtgevers, toonaangevend in Nederland, zijn kritisch en nemen alleen genoegen met het beste; Groenevelders!

Wij bieden:

  • Detachering
  • Werving en Selectie
  • Interim
  • Consultancy

Helder, transparant en betrouwbaar.

meer informatie
Op zoek naar de juiste match?

Neem contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.